95
Υλικά
- μανιτάρια αγάρικα 0.5 κιλ
- τυρί φέτα 100 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Ένα μεζεδάκι που έμαθα εδώ και πάρα πολλά χρόνια από τη φίλη μου την Ασπασία. Δύο-τρία υλικά όλα-όλα, αλλά τόσο νόστιμο και εθιστικό, που δεν σταματάς αν δεν τελειώσει.Τα μανιτάρια σωτάρονται για λίγα λεπτά με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, στο τελείωμα ρίχνουμε φέτα, η οποία λιώνει και κάνει μια σαλτσούλα φανταστική. Δοκιμάστε τα και εφοδιαστείτε με καλό ψωμάκι όταν τα κάνετε!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com