71
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο 0.5 φλ
- μαργαρίνη 0.5 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- γάλα 1 φλ
- κεφαλοτύρι 1.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αυγά 1 τμχ
Υλικά συνταγής
½ φλιτζ. βούτυρο φρέσκο (σε θερμοκρασία δωματίου)
½ φλιτζ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 φλιτζ. σπορέλαιο
1 φλιτζ. γάλα
1½ φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό (για άλειμμα)
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr