32
Υλικά
- κουβερτούρα 120 γρ
- βούτυρο 110 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 30 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κουβερτούρα 280 γρ
120 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο λιωμένη σε μπεν μαρί 110 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 150 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 30 γρ. κακάο κοσκινισμένο 1 πρέζα αλάτι 280 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια για τη γέμιση
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr