75
Υλικά
- κρεμμύδια 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 κσ
- φασολάκια 700 γρ
- μπέϊκον 12 φέτ
- βούτυρο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- γάλα 750 ml
- μουστάρδα Dijon 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.125 κγ
- Worcestershire sauce 1 κγ
Ασφαλώς και μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας τηγανητά κρεμμύδια (ακόμη καλύτερα μικρά κρεμμύδια, κοκκάρια), με το δικό σας τρόπο, αυτόν που έχετε μάθει, αλλά ο γαλλικός τρόπος (όπως, άλλωστε και τα γαλλικά φιλιά) , είναι εντυπωσιακά νόστιμα.Τόσο νόστιμα που είναι αυτά που δίνουν το “χρώμα”, της ιδιαίτερη γεύση, τον τόνο σε αυτό το πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr