135
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 1.5 κιλ
- σκόρδο 4 σκελ
- χυμός ντομάτας 1 κουτί
- ντομάτα 1 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ξύδι 1 ποτ κρασ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 6 κόκκοι
- ζάχαρη 0.5 κγ
Υλικά
1 κιλό από το μοσχαράκι ελιά, κότσι ή ποντίκι
1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο
4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 κουτί χυμό ντομάτας ντομάτας
1 πολύ ώριμη ντομάτα λιωμένη με το χέρι
1κουταλιά σούπας κοφτή πελτέ ντομάτας
1 ποτήρι του κρασιού ξύδι
1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
2 φύλλα δάφνης
αλάτι, πιπέρι
5-6 κόκκους μπαχάρι
1/2 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
ελαιόλαδο
Τι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com