86
Υλικά
- φύλλο κρούστας 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- φρέσκο βούτυρο 3 κσ
- σπανάκι 1 κιλ
- σέσκουλα 250 γρ
- άνηθος 250 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- τυρί φέτα 500 γρ
- ανθότυρο 250 γρ
Υλικά συνταγής 500 γρ. φύλλο κρούστας 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο και 3 κουταλιές βούτυρο φρέσκο λιωμένο Για τη γέμιση 1 κιλό σπανάκι, πλυμένο 250 γρ. σέσκουλα, πλυμένα 250 γρ. άνηθος, ψιλοκομμένος 4 μέτρια, φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 αυγά 500 γρ. τυρί φέτα, τριμμένη 250 γρ. ανθότυρο, τριμμένο αλάτι και πιπέρι, λίγο δυόσμο (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com