by admin

Όλα τα μυστικά για το τέλειο ψήσιμο μπριζόλας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα σε δυνατή φωτιά και όταν κάψει καλά ψήνουμε τη μπριζόλα για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά- ανάλογα την προτίμηση μας. Όσο πιο λίγο ψήσουμε το κρέας, τόσο πιο ροζ θα είναι στο κέντρο και πιο μαλακό. Όσο πιο πολύ την ψήσουμε τόσο πιο πολύ σκληραίνει και σκουραίνει το κέντρο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr