132
Υλικά
- βίδες 1 πκτ
- μπρόκολο 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- μπέϊκον 8 φέτ
- κίτρινο τυρί 250 γρ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- αυγά 4 τμχ
Μιά πανεύκολη, γρήγορη και πολύ γευστική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει! Εγγυημένη επιτυχία και νοστιμιά! Λίγα μυστικά ακόμα Το τυρί που χρησιμοποιώ εγώ ειναι γραβιέρα κατά κύρια βάση. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και μανιτάρια που θα τα έχετε σωτάρει με το πράσο. Τέλος, οταν το τσεκάρετε στα 40 λεπτά και σας είναι ρευστό το μείγμα με το γάλα , μην σας προβληματίσει γιατί οταν σβήσετε το φαγητό και το αφήσετε λίγο να κρυώσει, θα πήξει! Το μακαρόνι ως γνωστόν εχει την ιδιαιτερότητα να τραβαει τα "ζουμιά". Αυτά! Καλη επιτυχία!...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com