151
Πρόχειρο γλύκισμα αλλά με μεγάλο γευστικό ενδιαφέρον και σίγουρα σπουδαία διατροφική αξία λόγω του ταχινιού, που φέρει όλα τα πολύτιμα συστατικά του σουσαμιού. Μας τον έφεραν οι μικρασιάτες και οι ίδιες οικογένειες διατηρούν σήμερα τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής που περνάει από γενιά σε γενιά. Ήθελα έστω για μία φορά να δοκιμάσω να φτιάξω χαλβά στο σπίτι για την εμπειρία της παρασκευής αλλά πολύ περισσότερο γιατί ήθελα να τον φέρω στα δικά μου μέτρα χρησιμοποιώντας κάποια γλυκαντική ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumgreek.com