129
Υλικά
- νερό 250 ml
- μαγιά νωπή 25 γρ
- μαγιά ξερή 8 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλεύρι σιταριού 4 κσ
- ελαιόλαδο 60 ml
- γάλα 250 ml
- αλάτι 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
- ρίγανη 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 280 γρ
- αλεύρι κίτρινο 450 γρ
- ξινομυζήθρα 400 γρ
- φέτα 400 γρ
- λουκάνικα 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
Ιδανικό για τις πίτες μας τώρα με τις ζέστες! Αυτή η εποχή μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη του χρόνου για τις ανεβατές ζύμες. Τις χαιρόμαστε χωρίς κόπο όσοι τις αγαπούμε. Η ζέστη και η υγρασία είναι το πιο κατάλληλο περιβάλλον για τις ζύμες μαγιάς και προζυμιού βέβαια!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr