128
Σε αυτή τη δημοσίευση, μοιραζόμαστε και ένα «μυστικό» μερικών μαγείρων, που βοηθά όταν ξαναζεσταίνουμε τη συγκεκριμένη σούπα. Αν το εφαρμόσετε, η σούπα θα δείχνει καλύτερη σε περίπτωση που χρειαστεί να την ξαναζεστάνετε. Το μυστικό είναι να βάλουμε λίγο κορνφλάουρ στο χυμό λεμονιού και μετά να προσθέσουμε το χυμό μαζί με το κορνφλάουρ στα αυγά (ή τους κρόκους). Αν φυσικά σκοπεύετε να σερβίρετε όλη τη σούπα σε ένα γεύμα, τότε δεν χρειάζεται το κορνφλάουρ.
Μπορούμε ακόμα να ετοιμάσουμε τη σούπα αυτή και μία μέρα πιο πριν, χωρίς το αυγολέμονο, να τη ζεστάνουμε καλά την επομένη, να φτιάξουμε το αυγολέμονο και να το προσθέσουμε ακριβώς πριν τη σερβίρουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com