300
Το τέλειο τσουρέκι με φυσικό προζύμι, αφράτο και κορδονάτο!
Οι περισσότεροι νομίζουν ότι το φυσικό προζύμι χρησιμοποιείται μόνο για να φτιάχνουμε ψωμί, είναι όμως κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα που φτιάχνονται με μαγιά μπύρας και δίνει προϊόντα με πολύ καλύτερες οργανοληπτικές ιδιότητες, απ΄οτι η συνηθισμένη μαγιά.
Τσουρέκια με φυσικό προζύμι έχουμε ξαναφτιάξει στο laboratorio. Την διαφορά σε αυτήν την συνταγή την κάνει το πολύ ενεργό προζύμι και η ιμβερτοζάχαρη, η οποία συγκρατεί την υγρασία μέσα στην ζύμη και βοηθάει να σχηματιστούν τα πολυπόθητα "κορδόνια", όπως τα έχουμε συνηθίσει από τα έτοιμα παρασκευάσματα.
Οι περισσότεροι νομίζουν ότι το φυσικό προζύμι χρησιμοποιείται μόνο για να φτιάχνουμε ψωμί, είναι όμως κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα που φτιάχνονται με μαγιά μπύρας και δίνει προϊόντα με πολύ καλύτερες οργανοληπτικές ιδιότητες, απ΄οτι η συνηθισμένη μαγιά.
Τσουρέκια με φυσικό προζύμι έχουμε ξαναφτιάξει στο laboratorio. Την διαφορά σε αυτήν την συνταγή την κάνει το πολύ ενεργό προζύμι και η ιμβερτοζάχαρη, η οποία συγκρατεί την υγρασία μέσα στην ζύμη και βοηθάει να σχηματιστούν τα πολυπόθητα "κορδόνια", όπως τα έχουμε συνηθίσει από τα έτοιμα παρασκευάσματα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com