188
Υλικά
- σπανάκι 200 γρ
- παντζάρια 200 γρ
- ρόκα 200 γρ
- ξινομυζήθρα 100 γρ
- φράουλες 15 τμχ
- κόκκινα κρεμμύδια 0.5 τμχ
- παστέλι 3 κσ
- δυόσμος 6 φύλλα
- ελαιόλαδο 3 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 4 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- κρέμα μπαλσάμικο 0.5 κγ
- μέλι 0.5 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
υλικά
200γρ φρέσκα πράσινα φύλλα (baby σπανάκι, παντζάρι, ρόκα, kale)
100γρ ξινομυζήθρα
10-15 φράουλες
1/2 κρεμμύδι κόκκινο σε λεπτές φέτες
2-3 κουταλιές παστέλι θρυμματισμένο
5-6 φύλλα δυόσμου
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές χυμό πορτοκάλι
1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι κρέμα μπαλσάμικο
1/2 κουταλάκι μέλι
1/4 κουταλάκι αλάτι
200γρ φρέσκα πράσινα φύλλα (baby σπανάκι, παντζάρι, ρόκα, kale)
100γρ ξινομυζήθρα
10-15 φράουλες
1/2 κρεμμύδι κόκκινο σε λεπτές φέτες
2-3 κουταλιές παστέλι θρυμματισμένο
5-6 φύλλα δυόσμου
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές χυμό πορτοκάλι
1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι κρέμα μπαλσάμικο
1/2 κουταλάκι μέλι
1/4 κουταλάκι αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com