222
Κουραμπιέδες νηστίσιμοι με ηλιέλαιο και ελαιόλαδο - από «Τα φαγητά της γιαγιάς»Συνταγές για κουραμπιέδες νηστίσιμους υπάρχουν πολλές, σχεδόν όλες όμως, γίνονται κυρίως με ελαιόλαδο ή σε συνδυασμό με φυτικά βούτυρα.
Για όσους θέλουν νοστιμότατους κουραμπιέδες με βάση το σπορέλαιο, που να τρίβουν στο στόμα και δεν θυμίζουν μπισκότο, ορίστε η συνταγή.
Γίνονται αφράτοι, έχουν υπέροχη γεύση και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι νηστίσιμοι.
Τρώγονται μετά μανίας ... όλο το χρόνο, αλλά είναι ιδανικοί και για τα Χριστούγεννα!
Για όσους θέλουν νοστιμότατους κουραμπιέδες με βάση το σπορέλαιο, που να τρίβουν στο στόμα και δεν θυμίζουν μπισκότο, ορίστε η συνταγή.
Γίνονται αφράτοι, έχουν υπέροχη γεύση και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι νηστίσιμοι.
Τρώγονται μετά μανίας ... όλο το χρόνο, αλλά είναι ιδανικοί και για τα Χριστούγεννα!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com