Έχει λίγο κόπο παραπάνω στην προετοιμασία των υλικών, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει…
-
www.gastronomos.gr
-
Η κλασική γαλλική συνταγή δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και -εντάξει- λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ό,τι σας έχουμε συνηθίσει…
-
Ο Κλεομένης Ζουρνατζής έβαλε την κατσαρόλα στη φωτιά και σε 20 λεπτά θα τρώμε…
-
Ο Κλεομένης Ζουρνατζής φτιάχνει ένα απλό, ελαφρύ, πεντανόστιμο πιάτο. περίπου 800 γρ. γαλέος, σε φέτες (ή άλλο ψάρι, όπως γλώσσα) …
-
Πρωτότυπος και λαχταριστός ο σολομός που φτιάχνει ο Κλεομένης Ζουρνατζής. Υλικά 2 φιλέτα σολομού 1 κρόκος αυγού, κατά προτίμηση βιολογικός …
-
Οι Γάλλοι το λένε en papillote, εμείς «στο πακέτο». Η νοστιμιά πάντως είναι η ίδια.
-
Ο μόνος μπέλας είναι το καθάρισμα των μυδιών. Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει και με το παραπάνω…
-
Με ρύζι πιλάφι, βραστές πατάτες ή ψωμί έχουμε ένα μενού νόστιμο και χορταστικό…
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Μια λαχταριστή ομελέτα να γλείφουμε τα δάχτυλά μας!
-
Λίγος -αν το καλοσκεφτείς- ο κόπος για ένα τόσο νόστιμο και λαχταριστό πιάτο.
-
H κλασική θέλει μόνο αυγό, η «ελληνική» φτιάχνεται με κρέμα, εμείς σας προτείνουμε μία ενδιάμεση λύση. Α! και αντί για …
-
Ο Κλεομένης Ζουρνατζής μαγειρεύει αποκλειστικά για το γαστρονόμος online.
-
Έχει λίγο κόπο στο καθάρισμα των χόρτων, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει..
-
Γαρνίρουμε με κομμάτια από μανούρι ή φέτα και απολαμβάνουμε.Υλικά 500 γρ. πένες ή άλλο μικρό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 1 …
-
Ή αλλιώς ένα δροσερό, ντοματένιο ταμπουλέ, ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του θέρους.
-
Αν βαρεθήκατε τις τηγανητές πατάτες, ο Κλεομένης Ζουρνατζής έχει μια αντιπρόταση…