Πέστο με μαϊντανό, καρύδια και ξερή μυζήθρα
www.gastronomos.gr
Ένα τέλειο ελληνικό πέστο διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Ένα τέλειο ελληνικό πέστο διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Στο νέο μάθημα μαγειρικής ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει ελληνική υπηκοότητα στη μαγιονέζα, βάζοντας ελαιόλαδο αντί για άλλο έλαιο…
Η περουβιανή σάλτσα ταιριάζει με ψάρι, κρέας ή πουλερικά ή μέσα σε πίτα για σουβλάκι (αντί για τζατζίκι)…
Ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας …
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δίνει το δικό του πέστο βασιλικού.
Η κρέμα φέτας είναι θαυμάσιο άλειμμα για φρυγανισμένο ψωμί ή παξιμάδι.