Ινδική Πουτίγκα κάρδαμου με φρέσκο μάνγκο
www.pastrychef.gr
Το αλεύρι που παρασκευάζεται από την πρώτη ύλη του φοίνικα sago είναι ευρέως διαδεδομένο σε ασιατικές χώρες, όπως η Μαλαισία …
Το αλεύρι που παρασκευάζεται από την πρώτη ύλη του φοίνικα sago είναι ευρέως διαδεδομένο σε ασιατικές χώρες, όπως η Μαλαισία …
Ένα εύκολο και μυρωδάτο Ινδικό γλυκό που θυμίζει το δικό μας ρυζόγαλο αλλά σε μια πιο πλούσια και αρωματική εκδοχή. …
Υλικά Για 4-6 άτομα Για το σιρόπι 300 γραμμάρια ζάχαρη 250 γραμμάρια νερό 1 ½ κουταλιά του γλυκού ροδόνερο Για …