Κατσικάκι με αγκινάρες άσπρη σάλτσα και λεμόνι!
1 1/2 κιλό κατσικάκι κομμένο σε μερίδες1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 2 φρέσκα2/3 της κούπας λάδι2 καρότα και 2 …
1 1/2 κιλό κατσικάκι κομμένο σε μερίδες1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 2 φρέσκα2/3 της κούπας λάδι2 καρότα και 2 …
Από τα πιο αγαπημένα, νόστιμα, μαμαδίστικα ,οικογενειακά φαγητά, της κουζίνας μας! Όχι μόνο για τις ημέρες της νηστείας, αλλά αγαπημένο …
Έχω πειραματιστεί με διαφορετικές ζύμες για τη βάση τους, αλλά τις περισσότερες τις φτιάχνω με μια ζύμη χωρίς βούτυρο, στη …
Υλικά 3 μέτριες πατάτες 3-4 μέτρια κολοκυθάκια 3 ώριμες ντομάτες 3 καρότα 3 φρέσκα κρεμμύδια 2/3 της κούπας λάδι 5 …
Εδώ κάθε χρόνο τη Μεγάλη Πέμπτη το έθιμο απαιτεί να φτιάχνουμε γεμιστά.Αυτό έκαναν οι γιαγιάδες μου, η μητέρα μου αργότερα …
Υλικά ½ κιλό αμπελόφυλλα 2/3 της κούπα λάδι και ½ της κούπας για το ταψί 4 ώριμες ντομάτες 1 ξερό …
Υλικά: Περίπου ½ κιλό αμπελόφυλλα (τα βουτάμε σε ζεστό νερό ελάχιστα μέχρι να αλλάξουν χρώμα. ΠΡΟΣΟΧΗ μην λιώσουν) 5 μέτριες …
υλικά για 8-10 άτομα 1 βαζάκι αμπελόφυλλα τρυφερά (350 γρ.) 10 αγκινάρες, οι 8 καθαρισμένες και κομμένες σε οριζόντιες φέτες, …