Μενούζα: το ατομικό κοκορετσάκι
Μενούζες έφτιαχναν στην Κρήτη σε κάθε περίπτωση που απαιτούσε σφάξιμο πολλών ζώων. Σύμφωνα με τους Ν. και Μ. Ψιλάκη , …
Μενούζες έφτιαχναν στην Κρήτη σε κάθε περίπτωση που απαιτούσε σφάξιμο πολλών ζώων. Σύμφωνα με τους Ν. και Μ. Ψιλάκη , …
Νομίζω πως τα γλυκάδια είναι ένα από τα νοστιμότερα μέρη της συκωταριάς. Απολαύστε τα τηγανιτά και συνοδέψτε τα απαραιτήτως με …
Τέλειος ο μεζές του Ντίνου Κιούση. Αρκεί να προμηθευτείτε εγκαίρως τα αναγκαία από τον ψαροπώλη αλλά και τον… χασάπη!
άντερα (καλό πλυμένα, όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο) 1 συκωταριά Γλυκάδια Αλάτι (όσο θέλετε) Πιπέρι (όσο θέλετε) Κύμινο(όσο θέλετε) …
Το κοκορέτσι είναι ένας μεζές, τον οποίο φτιάχνουμε όλο το χρόνο, από εντόσθια αρνιού ή κατσικιού, αλλά συνηθίζεται να κάνει …
Νοστιμιά που δεν περιγράφεται! Total Time: 02h 20min Χρόνος προετοιμασίας: 01h 30min Χρόνος μαγειρέματος: 50Λεπτά Συκωταριά αρνίσια – 1 (ή …
Σαν κορη ψητοπωλη Ρουμελωτη(Λαμια)σας προτεινω ανεπιφυλακτα να φτιαξετε κοκορετσακι πεντανοστιμο,για την ημερα του Πασχα,ετσι οπως το εφτιαχνε ο πατερουλης μου …