Η λαχανόπιτα της μαμάς μου!
Υλικά για τα φύλλα 300 γρ αλεύρι σκληρό 300 γρ αλεύρι μαλακό, γ.ο.χ ½ ποτήρι του νερού ελαιόλαδο 2 κ.σ ξύδι 1½ …
Υλικά για τα φύλλα 300 γρ αλεύρι σκληρό 300 γρ αλεύρι μαλακό, γ.ο.χ ½ ποτήρι του νερού ελαιόλαδο 2 κ.σ ξύδι 1½ …
Η μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.Ανάλογα με την περιοχή, η …
Τα ρεβυθοπιτάκια αυτά, είναι συνταγή της πολύ καλής μου φίλης, της Πηνελόπης. Γίνονται πολύ νόστιμα, είναι εύκολα στην παρασκευή τους …
Μια από τις ξεχασμένες συνταγές, που τα παλιότερα χρόνια μεγάλωσαν γενιές και γενιές.Εύκολη στην παρασκευή της, με απλά υλικά, (τα …
Η Χορτόπιτα ή λαχανόπιτα, όπως την λέμε εμείς στην Αχαΐα, είναι από τις πιο χαρακτηριστικές, όσο και παραδοσιακές πίτες της …
Η πιο εύκολη και γρήγορη εκδοχή της χορτόπιτας, αφού από πάνω δεν έχει καθόλου φύλλο. Ιδανική για όποιον δεν ξέρει …
Εδώ, μιλώντας για την κοτόπιτα, η Αντιγόνη στο καφέ του ξενοδοχείου μου είπε για τις καταπληκτικές πίτες που φτιάχνει η …