Κοτόπουλο με σαφράν και μυρωδικά
Το σαφράν έχει μια μοναδική λουλουδάτη και γήινη γεύση που πιστεύω ότι συνδυάζεται καλά με πιο τολμηρές γεύσεις όπως τζίντζερ …
Το σαφράν έχει μια μοναδική λουλουδάτη και γήινη γεύση που πιστεύω ότι συνδυάζεται καλά με πιο τολμηρές γεύσεις όπως τζίντζερ …
Μια φίλη ανέβασε στο facebook την συγκεκριμένη συνταγή, ειχε τις καλύτερες συστάσεις. Επρέπε να την δοκιμάσω και το έκανα. Δεν …
Το come back μου λοιπόν στην κουζίνα θα το κάνω με μια καταπληκτική κρεμώδη σούπα με μπρόκολο και τσένταρ που …
Υλικά συνταγής για τους λαχανοντολμάδες 1 λάχανο μέτριου μεγέθους 200γρ. φιλέτο κοτόπουλου ψιλοκομμένο ή κιμά κοτόπουλου 200γρ. γαρίδες καθαρισμένες 500γρ. …
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου (στήθος ή μπούτι) ΠΙΝΔΟΣ 500 γρ. γιαούρτι Στραγγιστό Complet Οικογενειακό 2% λιπαρά …
Είναι αλμυρό, είναι αφράτο και είναι τέλειο για πρωινό! Αυτό το αλμυρό κέικ τελειώνει μέσα σε 2 ημέρες από την …
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό …
Κιτρινοκούλουρα Αστυπαλιώτικα με σαφράν, με γιαούρτι, μέλι και μυρωδικά, αφράτα αλλά και παξιμαδένια. Με αυτά τα συστατικά φτιάχνουμε μια απαλή, …
Για τη ζύμη: 800 γρ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο 3 αυγά 1/4 κούπας λάδι 40 ml. λευκό κρασί 40 ml. …
Κι’ όμως, είναι απλή, σαν να λες “καλημέρα”… Μέσα σε κιτρινισμένα από τον καιρό τετράδια των παλιών νοικοκυρών, διάσπαρτα ανάμεσα …