Σταφιδωτά: ένα υπέροχο νηστίσιμο Κρητικό κέρασμα
Είτε νηστεύετε είτε όχι, προτείνω να τη δοκιμάσετε. Είναι πολύ υγιεινή, με λίγη ζάχαρη (τα σάκχαρα προέρχονται κυρίως από τις …
Είτε νηστεύετε είτε όχι, προτείνω να τη δοκιμάσετε. Είναι πολύ υγιεινή, με λίγη ζάχαρη (τα σάκχαρα προέρχονται κυρίως από τις …
Διαβάζοντας τα υλικά αναρωτήθηκα γιατί «κανέλας». Σε όλα σχεδόν τα λαδοκούλουρα κανέλα δεν βάζουμε; Κι όμως εδώ ίσως ο συνδυασμός …
Υλικά: 1 κούπα ελαιόλαδο 2 κούπες ζάχαρη 1 κούπα γάλα 2 αυγά Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού (από ένα μεγάλο λεμόνι …
Πεντανόστιμα αφράτα και συνάμα τραγανά λαδοκούλουρα για τον καφέ αλλά και για όλες τις ώρες.Την συνταγή τη συνάντησα στο blog …
Η συνταγή ήταν ξεχασμένη κάπου στα πρώτα φύλλα ενός παλιού τετραδίου της γιαγιάς …Πήρα χαρτί και μολύβι να αντιγράψω τη …
Υλικά: 1 ποτήρι λάδι [ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο] 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού ή ακόμα και πορτοκολάδα με ανθρακικό …
Τραγανά, νοστιμότατα και πολύ υγιεινά! Μια παραλλαγή από παλαιότερη,πολύ πετυχημένη και αγαπημένη συνταγή!…
Φανταστικά κουλουράκια, τραγανα κι αρωματικά!
Tι χρειαζόμαστε: 3 κούπες λάδι 1 1/2 κούπα ζάχαρη 1 κούπα ρακί 1 κούπα πορτοκαλάδα (φρέσκα πορτοκάλια) 1 κ.γ κανέλα …
Οι γνώμες για επιτυχημένα μελομακάρονα διίστανται .Σ’ άλλους αρέσουν πολύ σιροπιασμένα, σ’ άλλους τριφτά, σ’ άλλους μαλακά σ’ άλλους σχετικά …