Πέστο από αρακά
Το πέστο που λέτε το λατρεύω! Να ζήσουν οι Γενοβέζοι που το εφηύραν! Χαχαχα! Το αγαπημένο μου είναι το κλασικό …
Το πέστο που λέτε το λατρεύω! Να ζήσουν οι Γενοβέζοι που το εφηύραν! Χαχαχα! Το αγαπημένο μου είναι το κλασικό …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Απλά τέλειο. Βέβαια το πέστο είναι στη γεύση του καθενός. Το σίγουρο είναι ότι δένει πολύ ωραία με το ριζότο. …
Υλικά – ½ κιλό σπαγγέτι ολικής άλεσης – 300 γρ. αρακάς βρασμένος για 10 λεπτά σε μπόλικο αλατισμένο νερό και …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. μακαρόνι κοφτό ψιλό (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι (μία χούφτα) …
Από τον Chef Δημήτρη Μαυράκη ,200 γρ. κατεψυγμένο αρακά Ifantis 50 γρ. καπνιστό μπέικον Ifantis 100 γρ. στριφτούδια 1 κρεμμύδι 1 …
Υλικά συνταγής 250γρ. αρακάς 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 3 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια άνηθος ⅓ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ….