Mousse λεμονιού με μαρεγκάκια αμυγδάλου και σάλτσα φράουλας
tantekiki.blogspot.com
Η σημερινή γλυκολιχουδιά τα έχει όλα συν του ότι μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικούς τρόπους σε πιάτο, σε μπολ αλλά …
Η σημερινή γλυκολιχουδιά τα έχει όλα συν του ότι μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικούς τρόπους σε πιάτο, σε μπολ αλλά …
Αυτό το γλυκό είναι μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε ένταση. Η κρέμα λεμονιού είναι η βάση του. Σπιτική, ελαφριά, …
250 γρ. αβγά 180 γρ. ζάχαρη άχνη 185 γρ. πούδρα αμυγδάλου 50 γρ. αλεύρι 160 γρ. ασπράδια 25 γρ ζάχαρη …