Κώκ ταψιού
mageirikikaisintages.blogspot.com
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 5 αυγα σε θερμοκρασία δωματίου [ χωριστά οι κρόκοι απο τα ασπράδια] 150 γρ. ζάχαρη 280γρ. …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 5 αυγα σε θερμοκρασία δωματίου [ χωριστά οι κρόκοι απο τα ασπράδια] 150 γρ. ζάχαρη 280γρ. …
Μια συνταγή της Μυρσίνης Λαμπράκη για σιμιγδαλένιο ,ζουμερό χαλβά! 1 lt νερό 3 πορτοκάλια ολόκληρα αλεσμένα 1 κιλό ζάχαρη (έβαλα …