Kosheri
Το Kosheri ή Koshari είναι ένα Αιγυπτιακό πιάτο του 19ου αιώνα, φτιαγμένο από φακές ρύζι και ένα ζυμαρικό ρυζιού τύπου …
Υλικά Φασόλια 500 γρ Παστουρμάς 100 γρ χοντροκομμένος Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα Ντοματοπολτό 1 κουταλιά σούπας Ντοματάκι κον κασέ …
Υλικά Ρύζι 1 ποτήρι νερού (ρύζι για πιλάφι) Ρεβύθια 1 ποτήρι βρασμένα Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας Νερό 2 1/2 ποτήρια …
Ασφαλώς και έχετε μαγειρέψει διάφορες …“πορτοκαλί σούπες”… Άλλες από κολοκύθα, άλλες βελουτέ καροτόσουπες… έχετε όμως δοκιμάσει να φτιάξετει σούπα από …
Υπέροχα δοκιμασμένα! Όταν τα παιδιά δεν τρώνε τα ρεβύθια… και τους αρέσουν οι…γαρίδες τους σερβίρουμε ρεβύθια με…γαρίδες!Από την Κωνσταντινούπολη Υλικά …
500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα βρασμένα σε ζωμό κότας (τα κρατάμε μαζί με τον ζωμό κότας) 1 κιλό σέσκουλα καθαρισμένα από …
Υλικά : 1 κίλο φασόλια γίγαντες 2 φλ. γάλα χλιαρό 1 πακέτο βούτυρο φρέσκο αλάτι πιπέρι…
Υλικά:1 κιλό φασόλια ξηρά γίγαντες2 φλυτζάνια τσαγιού φυτικό γάλα χλιαρό2 κουταλιές σούπας φυτικό βούτυροαλάτιπιπέριΕκτέλεση:Πλένετε τα φασόλια και τα βάζετε από …