Τράιφλ με κρέμα καταλάνα και κυδώνια
Υλικά για 10 μερίδες: Κυδώνια 500 γρ. νερό 750 ml λευκό κρασί ξηρό ή ροζέ 500 γρ. ζάχαρη + επιπλέον για το πασπάλισμα 1 κιλό κυδώνια (καθαρό …
Υλικά για 10 μερίδες: Κυδώνια 500 γρ. νερό 750 ml λευκό κρασί ξηρό ή ροζέ 500 γρ. ζάχαρη + επιπλέον για το πασπάλισμα 1 κιλό κυδώνια (καθαρό …
Πρωινό με φρούτα και σοκολάτα!Υπέροχες κρέπες με σιρόπι σοκολάτα και κανέλα εξωτερικά, φράουλες, μούρα και ρόδι.Στο εσωτερικό μπορείτε να βάλετε …
Οι αγαπημένες αυγοφέτες των παιδικών μας χρόνων σε μια εκδοχή που όλοι θα ξαναγίνετε παιδιά και θα βουτάτε το δάχτυλο …
Mont Blanc στα γαλλικά ή Monte Bianco στα ιταλικά, σημαίνει Λευκό Όρος και υποδεικνύει την ψηλότερη κορυφή της οροσειράς των …
Παγωτό και σπιτικές κρέπες??! Λέμε ναι! Εύκολες κρέπες με απλά υλικά και σοκολατένιο παγωτό NIRVANA Nocciola με παχύρευστη πάστα πραλίνας …
Υλικά – 500 γρ. γάλα φρέσκο – 210 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 20 γρ. κακάο – 50 …
Το bonèt παρασκευάζεται με την λογική της κρέμας καραμελέ, πολύ διαδεδομένης στην ευρωπαϊκη κουζίνα, αλλά είναι εμπλουτισμένο με υλικά που …
Είχα λοιπόν την ιδέα να φτιάξω παγωτό κάστανο αλλά μετά σκέφτηκα, είναι χειμώνας, θέλω κάτι για να σπάσει την κρύα …
120 γρ. βούτυρο 80 γρ. ζάχαρη λευκή 40γρ. ζάχαρη καστανή 250 ml. χυμό πορτοκαλιού 30 ml. Grand Marnier Ξύσμα πορτοκαλιού …
Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος : 20’, Κόστος : 7 € Υλικά: Για τη ζύμη: 330 γρ …
Σήμερα έχουμε όρεξη για γλυκό και σκεφθήκαμε να φάμε τις γλυκιές κρέπες λίγο διαφορετικά απ΄ότι συνήθως, συνδυάζοντάς τες με δημητριακά …
Υπέροχο επιδόρπιο με παλιά συνταγή. Υλικά 600 γραμμάρια μήλα κόκκινα( ζυγισμένα αφού τα καθαρίσουμε). 75 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο τύπου Κερκύρας. …
Χαλβάς ψυγείου με φρούτα πεντανόστιμος!