Ντολμαδάκια Θαλλασινών Με Μπεσαμέλ Αρωματισμένα Με Ούζο Και Κρασί!
Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 καρότα κομμένα σε φέτες 1 πράσο κομμένο …
Τέλειος ο μεζές του Ντίνου Κιούση. Αρκεί να προμηθευτείτε εγκαίρως τα αναγκαία από τον ψαροπώλη αλλά και τον… χασάπη!
450 γρ. μύδια 250 ml.ξηρό λευκό κρασί 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες 1 χούφτα φρέσκο πλατύφυλλο μαϊντανό 200 γρ. καλαμάρια ροδέλα …
Υλικά 2 μπούτια κοτόπουλο 60 ml. ελαιόλαδο 250 γρ. ρύζι 250 γρ. φρέσκες γαρίδες 250 γρ. κυδώνια 1 μεγάλο καλαμάρι …
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΦΑΒΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ. “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14” 29/11/2012 17:00. Κατάλληλο για όλους “Μαγειρεύω οικονομικά” … ένα γαστρονομικό ταξίδι …
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …