Κοχυλάκια με γαρίδες και μανιτάρια
syntageskardias.blogspot.com
Τα κοχυλάκια είναι από τα ζυμαρικά που προτιμώ όταν φτιάχνω παρασκευές τύπου ογκρατέν και όχι μόνο. Λόγω του σχήματός τους …
Τα κοχυλάκια είναι από τα ζυμαρικά που προτιμώ όταν φτιάχνω παρασκευές τύπου ογκρατέν και όχι μόνο. Λόγω του σχήματός τους …
500 γρ. ζυμαρικό κοχύλια φύλλα βασιλικού, δάφνης και δεντρολίβανου κατά τη γεύση 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 πέστροφα καπνιστή κομμένη …
Υλικά 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες και βρασμένες 1 κ. γ. αλάτι 1 κ. γ. κορνφλάουρ 1 ασπράδι αυγού 4 σκελίδες …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …