Πιροσκί με κιμά
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
2 μπουτάκια κοτόπουλου 100 γρ. μπέικον πανσέτα Ifantis 1/2 ξερό κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 120 γρ. Αrla Αυθεντικό Δανέζικο …
Για το γύρο 500 γρ. χοιρινό λαιμό 5 γρ. ρίγανη 5 γρ. θυμάρι 5 γρ. ζάχαρη 5 γρ. γλυκιά πάπρικα …
Εμείς εδώ στη βόρεια Ελλάδα, τα μικρά, πράσινα, λίγο πικάντικα πιπεράκια, τα λέμε “μπακάλικα”. Ελπίζω να καταλάβατε ποια εννοώ, αυτά …
Κεφτεδάκια ΣΑΝ τηγανιτά πολύ ελαφριά, αφράτα και γευστικά! 1 κ. κιμά, 2 κρεμμύδια τριμμένα, 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλ/μενες, 2 αυγά, …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλο κρούστας 100 γρ. λιωμένο βούτυρο 100 γρ. σουσάμι Για τη γέμιση 500 γρ. κιμάς κ.σ. …
Τα κρεατοπιτάκια είναι ιδανικό φαγητό για μπουφέ. Έχουν ωραία εμφάνιση και είναι ιδιαίτερα νόστιμα και χορταστικά. Τα προτιμούν όλοι και …
Φλούδες καρπουζιού σε γλυκοπικάντικο τουρσί!Είναι πολύ απλό να γίνει, χρησιμοποιώντας τις φλούδες του καρπουζιού, τις οποίες πετάμε.Έχει πολύ ιδιαίτερη γλυκιά …