Δυο σαλάτες με αλμύρα: της θάλασσας και της στεριάς!
www.cretangastronomy.gr
Δροσιά και φρεσκάδα στο τραπέζι μας! Είχα την εντύπωση ότι το κρίταμο , το χορταράκι του γιαλού που βρίσκω στα …
Δροσιά και φρεσκάδα στο τραπέζι μας! Είχα την εντύπωση ότι το κρίταμο , το χορταράκι του γιαλού που βρίσκω στα …
Υλικά ½ κιλό γαύρο 60 γρ. αλεύρι 100 γρ.ελαιόλαδο 80 γρ. τρίμμα φρυγανιάς ή ξερού ψωμιού αλάτι πιπέρι 2 αυγά
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
Νοστιμότατο φαγάκι, μπορεί να προσφερθεί σαν κύριο γεύμα με μια ωραία πράσινη σαλάτα. Μπορούμε όμως ωραιότατα να το παρουσιάσουμε και …