Γαύρος παστός, μαρινάτος, ξυδάτος
fetoula.blogspot.com
Απλώνουμε απο πάνω μια στρώση γαύροκαι συνεχίζουμε με την επόμενη στρώση.Αφήνουμε το γαύρο στο αλάτι μια μέρα και την επόμενη, …
Απλώνουμε απο πάνω μια στρώση γαύροκαι συνεχίζουμε με την επόμενη στρώση.Αφήνουμε το γαύρο στο αλάτι μια μέρα και την επόμενη, …
Υλικά συνταγής 1 κιλό γάυρος χοντρό αλάτι ξύδι ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ρίγανη 3 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πιπεριά
Υλικά συνταγής 1 κιλό γαύρος χοντρό αλάτι ξύδι αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο ρίγανη
Υλικά 2 κιλά γαύρος χοντρός, πολύ φρέσκος Αλάτι τριμμένο, θαλασσινό 1 λίτρο άσπρο ξίδι, δυνατό 8 σκελίδες σκόρδο, κομμένες φετάκια …