Φωλιές από κανταΐφι με χόρτα και ξινομυζήθρα
www.gastronomos.gr
Υλικά 250 γρ. φύλλο κανταΐφι 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 …
Υλικά 250 γρ. φύλλο κανταΐφι 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 …
Η πιο νόστιμη πίτα που μοσχοβολάει Ελλάδα! Η γέμισή της αποτελείται από άγρια μυρωδάτα χόρτα, μοναδικής νοστιμιάς: μυρώνια, καυκαλήθρες, λάπατα, …
Yλικά 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 γιαούρτι 1 φλιτζάνι λάδι 1 κουτ. γλυκού αλάτι Για τη γέμιση …