Γιουβαρλάκια με λάχανο και κόκκινη πιπεριά
www.tastefull.gr
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Ζυμαρικά στο φούρνο! 1 κιλό αλεύρι 1 κουταλιά αλάτι 1 1/2 ποτήρι νερό 1 κιλό κιμά χοιρινό με μοσχαρίσιο 2 …
Για τη ζύμη 250 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 15 γρ. ζάχαρη Λίγο αλάτι 50 γρ. γιαούρτι 120 γρ. βούτυρο …