Μυρμηγκάτο Κεκάκι Ψημένο Σε Χωνάκι-Cupcakes Παγωτό Ice Cream Cupcakes with Ganache Frosting
Υλικά 10-12 μίνι κεκάκια 85 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (μισή κούπα) 1 αυγό 125 γρ …
Υλικά 10-12 μίνι κεκάκια 85 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (μισή κούπα) 1 αυγό 125 γρ …
Υλικά: 4 μανταρίνια κλημεντίνες (χωρίς κουκούτσια) 200γρ. γιαούρτη 110γρ. ελαιόλαδο 2 αυγά 350γρ. ζάχαρη 2 κ.γλ μαγειρική σόδα 2 κ.γλ …
Η συγκεκριμένη συνταγή λίγο παραλλαγμένη δημιουργήθηκε το 1900 από ένα γιατρό για τους ασθενείς του στο νοσοκομείο, καθώς ήταν πολύ …
Σοκολατένιες μπουκίτσες με αφράτο κέικ, που σίγουρα θα λατρέψετε!!!Μια πολύ απλή και εύκολη ιδέα!Ένα γλυκάκι ιδανικό για να κεράσουμε στην …
Αυτή η συνταγή για βασιλόπιτα, είναι της θείας μου της Ανδριάνας και είχα πολλά χρόνια να την φτιάξω. Κι’ αυτό, …
Μούς κάστανο 150 γρ. κρέμα κάστανου 100 γρ. μασκαρπόνε 100 γρ. γιαούρτι 30 γρ. ζάχαρη άχνη ΜΑΝΑ 30 ml. σφηνάκι …
5 αυγά 1 κεσέ γιαούρτι 2 κεσέδες ζάχαρη 2 κεσέδες αλεύρι 200 γρ. καρύδια 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι …
Είναι μια δροσερή τάρτα με λαιμ και δυόσμο και σε συνδυασμό με την λευκή σοκολάτα δημιουργεί καθαρές γεύσεις στο στόμα.
Υλικά 200 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα 200 γρ. σαντιγί ι Για τη μαρέγκα 1 πρέζα αλάτι 6 ασπράδια αυγών (Ι80 γρ.) …
Ο Στέλιος Παρλιάρος είναι ο κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης που με φαντασία και μεράκι αναδεικνύει την ζαχαροπλαστική σε ύψιστη τέχνη. Σήμερα …
Ένα αφράτο και απαλό, που διατηρείται μαλακό και τις επόμενες ημέρες. Είναι πολύ αρωματικό, χορταστικό και νοστιμότατο! Το άρωμα του …
Υλικά 150γρ σοκολάτα κουβερτούρα τεμαχισμένη 125γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/4 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1/4 κουταλάκι …
Υλικά 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. κάρδαμο 125 γρ. …
Αυτή η καταπληκτική συνταγή είναι του Άκη Πετρετζίκη με δικές μου παραλλαγές στην επικάλυψη.