Μακεδονίτικη πρασοκιμαδόπιτα στριφτή
kitchenvillage.gr
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
Η κάσα σύμφωνα με την Εύη Βουτσινά είναι μια λεπτή νόστιμη κρέμα που συνηθίζουν στην Μακεδονία και την Θράκη σαν …
Υλικά για τη ζύμη 1 ποτήρι (ή κούπα του καφέ) χλιαρό νερό 2 κουταλιές ξύδι 1 κουταλιά κοφτή ζάχαρη (δίνει …
ΥΛΙΚΑ 1/2ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ 1ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ 100ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΕΒΑΛΑ ΚΡΗΤΗΣ 1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ … 1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ …
Οι αγαπημένες μου πίτες είναι η πρασόπιτα και η κιμαδόπιτα. Ειδικά όταν αυτές οι δυο γεύσεις συνδυάζονται, δίνουν το τέλειο …