Πολύχρωμο κριθαρότο με μεθυσμένο κοτόπουλο
Ρετσίνα… ένα βασικό, παραδοσιακό κρασί του ελληνικού τραπεζιού με ιδιαίτερη γεύση και κεχριμπαρένιο χρώμα. Τώρα όμως θα έμπαινε και μάλιστα …
Ρετσίνα… ένα βασικό, παραδοσιακό κρασί του ελληνικού τραπεζιού με ιδιαίτερη γεύση και κεχριμπαρένιο χρώμα. Τώρα όμως θα έμπαινε και μάλιστα …
1 φλ. κινόα 1 αβγό 1 ασπράδι αβγού (για μαρέγκα) 1 πιπεριά κόκκινη 1 καρότο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 6 κ.σ. …
600 γρ. αλεύρι σκληρό 9 γρ. μαγιά ξερή 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. αλάτι 20 γρ. ζάχαρη 350 ml …
Όταν το κοτόπουλο μεθύσει , η γεύση του θα μας καταπλήξει! Total Time: 01h 10min Χρόνος προετοιμασίας: 30 Λεπτά Χρόνος …
Με τη γιαγιά μου πηγαίναμε στο περιβόλι, μαζεύαμε τα λαχανικά που θέλαμε και το μαγειρεύαμε στον ξυλόφουρνο, στην πίσω αυλή. …
Κατηγορίες: Κρέας, Κοτόπουλο και Πουλερικά Περιέχει: Κοτόπουλο, Καρότο, Πιπεριά κόκκινη, Πιπέρι πράσινο, Κρεμμύδι ξερό, Σέλινο, Λεμόνι, Κρασί λευκό, Ελαιόλαδο, Δενδρολίβανο, …