Χοιρινό μπούτι με μαρμελάδα πορτοκάλι και πατάτες βουτύρου
Ένας συγκλονιστικός τρόπος μαγειρέματος του χοιρινού. Ζουμερό, με έντονη τη γεύση πορτοκαλιού, είναι ιδανικό για το χριστουγενιάτικο τραπέζι ως κυρίως …
Ένας συγκλονιστικός τρόπος μαγειρέματος του χοιρινού. Ζουμερό, με έντονη τη γεύση πορτοκαλιού, είναι ιδανικό για το χριστουγενιάτικο τραπέζι ως κυρίως …
Σήμερα σας προτείνω μια πολύ γευστική πρόταση που τολμώ να πω ότι ήταν κ το καλύτερο ρεβυθοπιάτο που έχω φτιάξει! …
Η μπύρα παντρεύεται ωραία με το κοτοπουλάκι, το νοστιμίζει και το αρωματίζει. Κοτοπουλο με μπύρα λοιπόν, εγώ χρησιμοποίησα μία τσέχικη …
Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή, είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ. Διαφορετικά υλικά, γλυκόξινη η γεύση για το κότσι!
Όσο πειραματίζομαι με τα όσπρια τόσο πιο πολύ τα αγαπώ. Δεν ξέρουμε τι χάνουμε μέχρι να το δοκιμάσουμε. Έτσι σας …
Ένα απλό φαγητό που αποκτά “χαρακτήρα” με το μέλι φασκομηλιάς και το αρωματικό δεντρολίβανο. ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα δάφνης 1 κοτόπουλο …
Ξεγελάς το παιδί σου που αρνείται πεισματικά να φάει ρεβίθια δίνοντας του αυτό το νόστιμο μαφινάκι, το όποιο το συνόδευσα …
Χειμωνιάτικο φαγητό με χωριάτικα λουκάνικα.