ΚΡΕΠ ΣΟΥΖΕΤ – CREPE SUZETTE
www.ucook.gr
120 γρ. βούτυρο 80 γρ. ζάχαρη λευκή 40γρ. ζάχαρη καστανή 250 ml. χυμό πορτοκαλιού 30 ml. Grand Marnier Ξύσμα πορτοκαλιού …
120 γρ. βούτυρο 80 γρ. ζάχαρη λευκή 40γρ. ζάχαρη καστανή 250 ml. χυμό πορτοκαλιού 30 ml. Grand Marnier Ξύσμα πορτοκαλιού …
Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος : 20’, Κόστος : 7 € Υλικά: Για τη ζύμη: 330 γρ …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1/2 κιλό Μαγιά νωπή 1 κυβάκι (35 γρ) Ζάχαρη 1 …