Καπουτσίνο (Cappuccino), της Στέλλας
Ένας καφές που μας έρχεται από τα μοναστικά τάγματα της Ιταλίας.
Ένας καφές που μας έρχεται από τα μοναστικά τάγματα της Ιταλίας.
Ένας καφές δυνατός με αλκοόλ, σκέτη κόλαση!
Το καλοκαίρι το κρύο καφεδάκι τραβιέται πολύ. Ο εσπρέσο γίνεται εύκολα φρέντο. Για καλό αποτέλεσμα φυσικά χρειάζεστε καλή πρώτη ύλη. …
Υλικά για 2 καφέδες 2 εσπρέσο Vanilio Nespresso 4 κουτ. σούπας σιρόπι σοκολάτας 250 ml κρύο άπαχο γάλα 2 σφηνάκια …
Υλικά για 2 ροφήματα 2 εσπρέσο Ristretto NESPRESSO 250 ml κρύο γάλα παγάκια Τρίψτε τα παγάκια στον πολυκόπτη μέχρι να …
Υλικά για 4 μερίδες 4 εσπρέσο Livanto, Volluto ή Decaffeinato Nespresso 4 κουτ. σούπας σοκολάτα ρόφημα σε σκόνη 600 ml …
Υλικά για 4 καφέδες 4 εσπρέσο Volluto NESPRESSO 4 κουτ. σούπας πουρέ κάστανου 4 μαρόν γλασέ 300 ml γάλα
1 εσπρέσο lungo Fortissio NESPRESSO χυμό μάνγκο παγάκια γάλα γκοφρέτες σοκολάτας
Ένας καπουτσίνο αλλιώτικος, αμαρτωλός, παχύρρευστος, σοκολατένιος και ό,τι πρέπει για την εποχή.Ζεστός, ελαφρώς παχύρρευστος ή κρύος λίγο πιο πηχτός, τόσο …
Καιρό είχα να φτιάξω muffins, κι’ ας χρησιμοποιώ τις φόρμες τους, για άλλα πράγματα, μιας και δίνουν πολύ βολικές λύσεις …
“Η καλή ’μέρα από τον καφέ φαίνεται” Πανάρχαιη παροιμία…Δευτέρα πρωί. Μιας βδομάδας που την Κυριακή είχε το ισπανικό “el classico”, …