ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΆΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ // LA BARBAJADA
Λατρεύω την ζεστή σοκολάτα, οπότε μόλις άκουσα για την μπαρμαγιάντα (barbajada), δεν υπήρχε περίπτωση να μην την δοκιμάσω…Η μπαρμπαγιάντα ξεκίνησε …
Λατρεύω την ζεστή σοκολάτα, οπότε μόλις άκουσα για την μπαρμαγιάντα (barbajada), δεν υπήρχε περίπτωση να μην την δοκιμάσω…Η μπαρμπαγιάντα ξεκίνησε …
Το τέλειο γλυκό στο ποτήρι !!!
Αγαπημένο γλυκό, το γλυκό κάστανο!Γλυκό του κουταλιού που φτιάχνεται το Φθινόπωρο ή τον Χειμώνα, καθώς τότε είναι η εποχή του.Μας …
Brooklyn black out cake το απόλυτα σοκολατένιο τουρτο-κέϊκ! Μιλάμε γιά ένα κέϊκ με αφράτο, ζουμερό sponge cake καλυμμένο με σοκολατένιο …
Υλικά 1 πακέτο cookies σοκολάτας 500 γρ. μασκαρπόνε 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 150 γρ. άχνη ζάχαρη 50 …
Κρέμα με κουβερτούρα γάλακτος και αρώματα καφέ και μπαχαρικών. Για τη μικρή μου πίπη. 600 ml γάλα φρέσκο 50 ml …
Ποιος δεν έχει δει την ταινία Σοκολά (Chocolat), ποιός, ακομη και ο πιο σκληρός δεν έχει δακρύσει ή δεν του …
Το τιραμισού, είναι ίσως το δημοφιλέστερο και πιο γνωστό, ιταλικό γλυκό. Όπως λέει η φίλη και παλιά συμμαθήτριά μου η …
Το bonèt παρασκευάζεται με την λογική της κρέμας καραμελέ, πολύ διαδεδομένης στην ευρωπαϊκη κουζίνα, αλλά είναι εμπλουτισμένο με υλικά που …
Αν και η τούρτα operà γεννήθηκε μόλις στις αρχές του περασμένου αιώνα, δεν είναι απόλυτα εξακριβωμένο το ποιός ήταν ο …
Υλικά 1 πακέτο σαβαγιάρ 3 κουταλιές σούπας γεμάτες καφές εσπρέσσο 1 κουτί γάλα φρέσκο [250 γραμ.] 5 κουταλιές σούπας κονιάκ …
Μία μόνο από τις υπέροχες συνταγές του τεύχους που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Ο ειδικός Αλέξανδρος Κόκκορης, μεταμορφώνει το κλασικό ιταλικό …
ΥΛΙΚΑ: 3/4 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ (ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ) 3/4 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ 4 ΑΥΓΑ 2 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ …
Απίστευτη σοκολατόπιτα super σοκολατένια…
Οκ, μπορεί να ακούγεται βαρετό ή απλό, αλλά το μαγικό αυτό κέικ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα που έχετε φτιάξει ποτέ …