Σοκολατένιοι εργολάβοι Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Τραγανοί εξωτερικά και μαλακοί εσωτερικά, αφράτοι, με λεία υφή, χωρίς κομματάκια, και απίθανη σοκολατένια και αμυγδαλένια γεύση. Οι σοκολατένιοι εργολάβοι …
Τραγανοί εξωτερικά και μαλακοί εσωτερικά, αφράτοι, με λεία υφή, χωρίς κομματάκια, και απίθανη σοκολατένια και αμυγδαλένια γεύση. Οι σοκολατένιοι εργολάβοι …
Υλικά 320 γραμ αμύγδαλα κλευκά 600 γραμ άχνη ζάχαρη 5 ασπράδια αυγών βουτυρόκρεμα για την γέμιση
Υλικά 320 γρ. αμύγδαλα λευκά + μερικά επιπλέον για την επιφάνεια 600 γρ. ζάχαρη άχνη 75 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου …