Σαλάτα κρύων ζυμαρικών soba με αβγά tobiko, φύλλα shiso και τζίντζερ τουρσί
Το πιάτο αυτό είναι βασισμένο στο παραδοσιακό γιαπωνέζικο πιάτο κρύων ζυμαρικών soba με σάλτσα η οποία σερβίρεται ξεχωριστά και τα …
Το πιάτο αυτό είναι βασισμένο στο παραδοσιακό γιαπωνέζικο πιάτο κρύων ζυμαρικών soba με σάλτσα η οποία σερβίρεται ξεχωριστά και τα …
Απλή κι εύκολη σαλάτα με λίγα υλικά που ταιριάζει με χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα και ειδικά με λαχανικά. Υλικά: 1/2 …
10 ΛΑΖΑΝΙΑ 100 ΓΡ. COPPA FERRANO IFANTIS 100 ΓΡ. ΑΡΑΚΑ 2 ΑΒΓΑ 1 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 2 ΦΛ. LACTOFREE 3 …
Η τρίτη και τελευταία μακαρονάδα της εβδομάδας δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη διάσημη ιταλική καρμπονάρα! Βασικά, θα …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό) 5 λίτρα νερό 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 200γρ. παντσέτα …
Η πραγματικη καρμποναρα εξ Ιταλιας δεν περιεχει κρεμα γαλακτος οπως συνηθιζεται να φτιαχνεται στην Ελλαδα. Πως φτιαχνεται? Ακολουθηστε βημα βημα …
Από τον Chef Δήμο Κουρογιάννη ,300 γρ. νουντλς ρυζιού 1 σκελ. σκόρδο 2 αβγά 60 γρ. καρότο 60 γρ. μπαμπού …