μακαρόνια με χαβιάρι και σολομό: τα κάνουν μπίλιες
www.pandespani.com
Πρώτο πιάτο με υπέρκομψα ζυμαρικά που κάνει το τραπέζι μπίλιες. Και ναι, θα σας αρέσει που οι μικρές πέρλες είναι …
Πρώτο πιάτο με υπέρκομψα ζυμαρικά που κάνει το τραπέζι μπίλιες. Και ναι, θα σας αρέσει που οι μικρές πέρλες είναι …
Κάποτε θεωρούσα ότι ο πιο αταίριαστος συνδυασμός που θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει στο φαγητό θα ήταν το ψάρι με …
200 γρ. σολομό1 μικρό μπουκέτο μπρόκολο250 γρ. λιγκουίνι2-3 κ.σ. ελαιόλαδο1 σφηνάκι βότκα100 ml κρέμα γάλακτοςαλάτιπιπέρι1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη…
Μειώνουμε ή παραλείπουμε το αλάτι στο ζυμαρικό όταν χρησιμοποιούμε καπνιστό σολομό.