Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
caruso.gr
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 κοτόπουλο σε μερίδες (1 κιλό περίπου) 400 γρ. σιτάκε ή αγαρικά 2 κρεμμύδια 80 γρ βούτυρο …
Υλικά συνταγής 1 κολοκύθα κίτρινη (καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους) 4 κ.σ. εξαιρ. παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα …