Μαγειρίτσα σούπα με συκωτάκια – η παραδοσιακή
Η μαγειρίτσα στο σπίτι μας είναι σούπα, με μπόλικα μυρωδικά (φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο ή μάραθο), λίγα λαχανικά (μαρούλια και αντίδια) …
Η μαγειρίτσα στο σπίτι μας είναι σούπα, με μπόλικα μυρωδικά (φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο ή μάραθο), λίγα λαχανικά (μαρούλια και αντίδια) …
Το παραδοσιακό αυγολέμονο ή αυγοκοφτό, όπως αλλιώς λέγεται, γίνεται με φρέσκα αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου), αφού χωρίσουμε πρώτα τους κρόκκους …
Το παραδοσιακό αυγολέμονο ή αυγοκοφτό, όπως αλλιώς λέγεται, γίνεται με φρέσκα αυγά (απαραίτητα σε θερμοκρασία δωματίου), αφού χωρίσουμε πρώτα τους …
Το “vitello tonnato” είναι ένα κλασσικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, με ειδικότερα εκείνης της βόρειο-δυτικής άκρης της χώρας, δίπλα στη …
Οι αγκινάρες μαγειρεμένες με κοτόπουλο. Ελαφρύ, νόστιμο και υγιεινό πιάτο…
Υλικά (για 6 – 8 άτομα): 2-3 συκωτάκια αρνίσια ή κατσικίσια ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές του γλυκού …