Πεντανόστιμο ριζότο Primavera
Μια μοναδική συνταγή που θα αγαπήσετε. Πεντανόστιμο ριζότο Primavera. Το υπέροχο αυτό ιταλικό ριζότο είναι ότι πρέπει για ένα γέυμα …
Μια μοναδική συνταγή που θα αγαπήσετε. Πεντανόστιμο ριζότο Primavera. Το υπέροχο αυτό ιταλικό ριζότο είναι ότι πρέπει για ένα γέυμα …
Στους δικούς μου η εκδοχή των γεμιστών με ρύζι αρέσει πολύ,έτσι και τα κολοκυθάκια τα θέλουν …ορφανά χωρίς κιμά!
…
Η μαγειρίτσα στο σπίτι μας είναι σούπα, με μπόλικα μυρωδικά (φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο ή μάραθο), λίγα λαχανικά (μαρούλια και αντίδια) …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Χοιρινή τηγανιά ή κοτόπουλο σε σάλτσα μουστάρδας και κρέμα γάλακτος και ρυζότο με λαχανικά ως συνοδευτικό.
Με την προοπτικη της σκληρής λιτότητας που θα βιώσουμε πάλι στο πετσί μας, δεν είναι εποχή για να ανεβάζουμε γκουρμέ …
Μεσαίας δυσκολίας συνταγή που απαιτεί ενασχόληση 1:30’ περίπου. Βολεύει να μεσολαβήσει λίγος χρόνος ανάμεσα στο πρώτο στάδιο του βρασίματος του …
Υλικά 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1 λίτρο ζωμό από άγρια μανιτάρια 80 γρ. βούτυρο 400 γρ. ρύζι για ριζότο(αρμόριο ή …
Η επιτυχία σε ένα ριζότο δεν είναι τα υλικά που θα βάλεις αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα χυλώσεις …
Υλικά (για 6 – 8 άτομα): 2-3 συκωτάκια αρνίσια ή κατσικίσια ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές του γλυκού …
Το πιλάφι με σαφράν είναι ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο. Το πιλάφι είναι μια μέθοδος μαγειρέματος του ρυζιού με την …