ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΣΠΕΣΙΑΛ!
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 700 γρ (8-9 τεμ ) χοντρό χωριάτικο φύλλο για πίτες 1/2 φλ ηλιέλαιο για το ταψί και τα …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 700 γρ (8-9 τεμ ) χοντρό χωριάτικο φύλλο για πίτες 1/2 φλ ηλιέλαιο για το ταψί και τα …
16 γαρίδες καθαρισμένες 6 φρέσκιες αγκινάρες 100 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. ελαιόλαδο 50 ml χυμό λεμονιού 50 ml ούζο …
Υλικά Σπανάκι 1 κιλό ψιλοκομμένο Κρεμμυδάκια φρέσκα 4 ψιλοκομμένα Άνηθο 1 φλιτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο Αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Αφράτο αλμυρό κεκάκι πλούσιο σε σίδηρο Υλικά: 3/4 (τρία τέταρτα) της κούπας ηλιέλαιο 3-4 αυγά 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες …
Υλικά Για την ζύμη Γάλα εβαπορέ 1 κουτί Νερό 1 1/2 κουτί από το γάλα Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 6 γιαούρτια αγελάδος παραδοσιακά 1 κ.γ. σόδα φαγητού 1 κ.γ. αλάτι 1 κιλό αλεύρι για …
Πολύ νόστιμα και αρωματικά κολοκυθοκεφτεδάκια!
Μία πίτα τραγανή, εύκολη και διαφορετική από τις άλλες, αφού είναι δια χειρός Ελένης. θα χρειαστούμε για τη ζύμη 2 …
Αφράτα και πεντανόστιμα πισία ποντιακά, πού δεν απορροφούν λάδι και ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.
Συνταγή του σεφ Κωνσταντίνου Τάση. Τραγανές και εξαιρετικά νόστιμες γαρίδες, τηγανισμένες σε κουρκούτι λαχανικών και σερβιρισμένες με δροσερό ντιπ γιαουρτιού, …
Υλικά Για τις κροκέτες (περίπου 20 μικρές κροκέτες) : 350γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο 1 μικρή πατάτα (περίπου 100γρ.) τριμμένη στο …
Από την Ελένη Ψυχούλη Υλικά 1 κ. κολοκύθι
ΥΛΙΚΑ Για τους κεφτέδες: 250 γρ. ρεβίθια 1 πράσο 1 κρεμμύδι 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 αβγό 10 φύλλα δυόσμου 1/3 …
Α-πί-θα-να!!!!!!Αφράτα μα και τραγανά, μυρωδάτα, πεντανόστιμα!Συνοδεύουν τα λαδερά μας αλλά τρώγονται κάθε ώρα και στιγμή σαν ένα νόστιμο και χορταστικό …