ΡΑΜΙΝ ΣΟΥΠΑ
½ κιλό φτερούγες κοτόπουλου 300 γρ. Fouantre ψητή γαλοπούλα χωρίς γλουτένη Ifantis 150 γρ. noodles ρυζιού 1 ½ lt ζωμό …
½ κιλό φτερούγες κοτόπουλου 300 γρ. Fouantre ψητή γαλοπούλα χωρίς γλουτένη Ifantis 150 γρ. noodles ρυζιού 1 ½ lt ζωμό …
Υλικά Σπανάκι 1 κιλό ψιλοκομμένο Κρεμμυδάκια φρέσκα 4 ψιλοκομμένα Άνηθο 1 φλιτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο Αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Αφράτο αλμυρό κεκάκι πλούσιο σε σίδηρο Υλικά: 3/4 (τρία τέταρτα) της κούπας ηλιέλαιο 3-4 αυγά 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες …
Υλικά Για την ζύμη Γάλα εβαπορέ 1 κουτί Νερό 1 1/2 κουτί από το γάλα Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας …
Πολύ νόστιμα και αρωματικά κολοκυθοκεφτεδάκια!
Υλικά (2 μερίδες): 2 φιλέτα σολομού 2/3 φλυτζανιού σόγια σως 5 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 2/3 φλυτζανιού νερό 2 κ.σ. ηλιέλαιο …
Φτιάχνουμε ρυζομακάρονα με λαχανικά, τα λεγόμενα τηγανητά μακαρόνια. Εύκολο και γρήγορo πιάτο, από την αγαπημένη ασιατική κουζίνα.
Μην αρχίσετε να με ρωτάτε που θα βρω φύτρες φασολιού, ψημένο σουσαμέλαιο κ.τ.λ. η απάντηση είναι μία «Σεβαστουπόλεως». Αυτή είναι …
Συνταγή του σεφ Κωνσταντίνου Τάση. Τραγανές και εξαιρετικά νόστιμες γαρίδες, τηγανισμένες σε κουρκούτι λαχανικών και σερβιρισμένες με δροσερό ντιπ γιαουρτιού, …
Υλικά 1 κιλό τόνος 1 κιλό παντζάρια 2 τεμ. φρέσκα κρεμμυδάκια 2 τεμ. λεμόνια 150 ml. ελαιόλαδο 1κ.τ.γ. μουστάρδα αλάτι …
Από τον Chef Δήμο Κουρογιάννη ,300 γρ. νουντλς ρυζιού 1 σκελ. σκόρδο 2 αβγά 60 γρ. καρότο 60 γρ. μπαμπού …
Ένα ορεκτικό για τις μέρες της νηστείας και όχι μόνο…Υλικά Ρεβύθια – 1 ποτήρι νερού Πατάτες – 3 καθαρισμένες ψιλοκομμένες …
Υλικά Για τις κροκέτες (περίπου 20 μικρές κροκέτες) : 350γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο 1 μικρή πατάτα (περίπου 100γρ.) τριμμένη στο …
Από την Ελένη Ψυχούλη Υλικά 1 κ. κολοκύθι
ΥΛΙΚΑ Για τους κεφτέδες: 250 γρ. ρεβίθια 1 πράσο 1 κρεμμύδι 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 αβγό 10 φύλλα δυόσμου 1/3 …