ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΑΒΓΟ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
www.chefonair.gr
Από τον Chef Δήμο Κουρογιάννη ,300 γρ. νουντλς ρυζιού 1 σκελ. σκόρδο 2 αβγά 60 γρ. καρότο 60 γρ. μπαμπού …
Από τον Chef Δήμο Κουρογιάννη ,300 γρ. νουντλς ρυζιού 1 σκελ. σκόρδο 2 αβγά 60 γρ. καρότο 60 γρ. μπαμπού …
Από τον chef Άρη Χονδρό ,250 γρ. φέτα 250 γρ. ανθότυρο 12 φύλλα φρέσκου δυόσμου 1 κ.γ. δυόσμο ξερό 100 …
Ημερομηνία Προβολής: 15/2/2011 – Από τον Chef Γιώργο Δραμηλαράκη…